vineri, 17 septembrie 2010

let's play the game!


Bine ai revenit Tradare!Nu te asteptam asa curand.Sincera sa fiu…m-ai surprins.Dar nici tu nu te asteptai sa nu te mai spele ploaia de lacrimi nu?Esti murdara, du-te si supara pe altcineva.Mie nu imi mai pasa.Eu am obosit sa te curat de fiecare data si sa te primesc cu atata inconstienta sa imi infectezi ranile.Eu am doar cicatrici.Nu mai ma poti ucide.Pe mine m-ai ucis cu fiecare vizita a ta, lent, dar mi-ai oferit o moarte sigura!Eu nu mai simt nimic.Eu vreau sa ma bucur de viata asa cum e ea, nu sa o irosesc imprietenindu-ma cu tine.Du-te si spala-ti nerusinarea in alta parte, acolo unde roata se intoarce in favoarea mea.Dispari, n-auzi?
Si m-am intalnit apoi cu ea, cu Sadness si era zambitoare stiti?Era chiar hotarata sa lupte cu propriul ei destin, sa-si invinga tristetea si sa rada in nas dezamagirilor.Mi-a mai zis ceva Sadness…mi-a zis ca daca ma intalnesc cu voi, prietenii ei care nu ati fost acolo cand a avut nevoie de voi sa va transmit ca daca o cautati si nu o sa va raspunda, sa nu insistati.Lasa-ti cuvintele de o parte.E satula de cuvintele voastre minicinoase. Si mai e ceva, daca va e dor de ea, nu o s-o mai gasiti niciodata.Ea a murit, voi ati ucis-o!
Bun venit Nepasare!Te asteptam de atata vreme.Vino si instaleaza-te in lumea mea.Te declar regina!Ai adus cu tine un strop de Ura.Dar nu o vreau, poti sa o iei de aici.Ura e o forma de a arata ca iti pasa.Iar eu nu am forta sa imi mai pese.Adu-ti sora mai bine, adu Indiferenta.Veti domina perfect lumea mea.Daca ati stii cat v-am asteptat…daca ati stii…

8 comentarii:

  1. multumesc muuult pentru mesaju, pe care mi l-ai lasat! L-am simtit atat de profund! no other comment! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. iar in acest post...ai atins totul...sunt in aceeasi barca cu tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu astept indiferenta de mult timp:( vreau sa fiu si eu indiferenta, precum toti, sa pot trece peste tot usor...

    Si, referitor la ce mi`ai scris pe blog... vino si tu aici:) Asta daca nu ne`ar desparte miile de kilometri... :) oricum, cuvintele tale m`au facut sa ma simt deja imbratisata... merci:)

    RăspundețiȘtergere
  4. In povestea ta ,tradarea devine un personaj ,complex asa cum suntem cu totii.Avem nevoie de tradare ca sa stim sa trecem peste greutati ,dar avem nevoie si de devotament.

    RăspundețiȘtergere