sâmbătă, 4 decembrie 2010

Quand la pluie tombe...


Ploaia ar trebui sa ne spele sufletele astea murdare, nu sa le incarce mai rau!
Ploaia ar trebui sa ne vegheze somnul cu cantecul stropilor ei, nu sa ni-l tulbure.
Ploaia ar trebui sa ne invete sa dansam sub mangaierea picaturilor ei reci…sa fie elixirul de care avem nevoie pentru a purta mereu zambete pe buze, sa ne sarute fruntile fierbinti…si sa ne imbratiseze trupurile obosite.
Ploaia ar trebui sa ne invete sa nu ne ferim de ea, sa o iubim, sa ne bucuram de fiecare data cand picaturile indraznete ne bat in geam!Si inainte stiam sa ascult ploaia, sa o inteleg, sa ma bucure furia ei care era in unison cu a mea.Si imi placea…cand era vara si cadea pe pamantul fierbinte atat de violent.Ma linistea.Adormeam de fiecare data pe melodia stropilor ei.
Ploua incontinuu.Acum ii ia mai mult timp sa adune sufletele ratacite, sa isi astampere furia.Acum se lupta cu noi, pentru ca nu mai ne bucuram ca altadata de vizitele ei neasteptate.

4 comentarii:

  1. Ploaia una dintre partenerele romantice ale iubirilor... redata excelent :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Inainte, ma ajuta mult ploaia. Imi aduce avalanse de sperante, mai ales cand sunt in momente de tristete; sunetul stropilor reci spargadu-se de geam imi aducea increderea ca voi reusi, sau macar imi dadea acea senzatie ca voi putea trece peste durere.

    Acum insa, nu stiu... imi da mult prea mult emotii, incat uit de toate, si imediat ce reusesc sa-mi aduc aminte, ajung sa pierd ceva sau sa intarzii undeva. Incep sa cred ca ploaia a inceput sa-mi aduca ghinion, cumva; ceea ce nu-mi convine, pentru ca inainte imi aducea noroc.

    Oh, scuza-ma pentru roman. Am scris mult, da stiu...
    Postarea ta mi-a adus aminte de cateva din gandurile mele din zilele astea, si am inceput sa ma descarc... :D

    :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Cateodata...ploaia ar trebui sa ne faca mai buni.
    Totusi, n-o face... ba chiar din potriva, ne face sa uram, sa fim rai, plicticosi si...ne scoate in fata latura cea mai omeneasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ BellaVanilla:
    Mi-a facut placere ca le-ai impartasit cu noi>:D<

    RăspundețiȘtergere