joi, 8 iulie 2010

nothing's gonna change

Fericirea e mult prea scurta pentru a te desavarsi.Imediat ce prinzi cupa fericirii, te grabesti sa bei din ea atat de repede, ca se risipeste si tot continutul il dai mai mult pe jos.Si atunci te intrebi de ce ai mai luptat atat pentru acel strop amarat pe care ai apucat sa il gusti.Pentru ca mai apoi gustul sa se trasforme in uitare si sa nu mai gasesti drumul inapoi.Sa nu iti mai amintesti nici macar aroma, nici macar culoarea, tocmai pentru faptul ca a fost atat de searbada incat nu ai apucat sa valorifici nimic din tot ce ai trait.Si uite de aia ai trait degeaba clipa aia!Pentru ca nu ai fost in stare sa retii esentialul, pentru ca nu ai stiut sa te hranesti cu momentul ala si apoi sa mergi mai departe.Pentru ca ai fost egoista si ai vrut sa tii captiva fericirea, pentru ca ai fost lacoma si te-ai grabit sa obtii ceva din care nu ai inteles nimic.Pentru ca ai vrut sa-l tii langa tine cu forta!Pentru ca tu inca nu ai inteles ca el nu va fii niciodata al tau, el nu va fii niciodata al nimanui.El e un sentiment, o iluzie, o himera, o obsesie.El e ce vrei tu sa fie, dar niciodata nu va fii al tau.Pentru ca nu suntem obiecte si pentru ca lasam tot mai des ura sa ne scrie pe suflete.



11 comentarii:

  1. NICI MACAR ACUM NU AI O POSTARE FERICITA ? Woa , deci nu cred ! E super adevarata postarea , oricum :-< :* Asteptam ceva amuzat , deci unic pe blogul asta :-w

    RăspundețiȘtergere
  2. dar in momentul cand ai inghitit acel strop de fericire, e cel mai bun strop din viata ta. si mereu cautam acel strop. tocmai asta e frumos:), cautarea fericirii. poate chiar aceasta cautare este frumoasa:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Fericirea este buna si cateva clipe decat deloc..si ne unge sufletul macar un pic.

    RăspundețiȘtergere
  4. si asta doar pentru ca fericirea nu o vom gasi niciodata, dar in cautarea ei vom merge toata viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,.El e ce vrei tu sa fie, dar niciodata nu va fii al tau.''

    Never say never!;)

    negativista mea:*:*::*luv u

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt negativista, dar l-a pierdut!Eu sunt realista, pentru ca atata timp cat suntem oameni libertatea e esentiala.Nimeni nu e stapan pe cel de langa el.Persoanele nu sunt obiecte si sper ca acum a inteles si ea asta.Sau poate nu.Mai departe nu ma priveste!
    luv u 2:X:*

    RăspundețiȘtergere
  7. fericirea.. ajunge la tine chiar daca n o vezi:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ai gasit o 'cupa a fericirii' si ai pierdut-o,stai linistita ca o sa mai gasesti una.Poate una chiar mai buna.

    RăspundețiȘtergere
  9. adevarat...sunt momente care trec pe langa tine asa repede...parca ar fi ceva ce trebuie sa obtii...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru ca tu inca nu ai inteles ca el nu va fii niciodata al tau, el nu va fii niciodata al nimanui.El e un sentiment, o iluzie, o himera, o obsesie.El e ce vrei tu sa fie, dar niciodata nu va fii al tau
    mada is typing...

    parca as fi eu cu viata si gandurile mele....te inteleg perfect, desi e mult prea banal spus:-<

    RăspundețiȘtergere
  11. doar ca nu era vorba despre mine aici.am scris'o pentru o prietena, dar merci de aprecieri oricum>:D< take care

    RăspundețiȘtergere