vineri, 16 iulie 2010

arrière-pensée


Pentru ca m-am ratacit de atatea ori pe strazile intortocheate din gandurile tale si nu am gasit drumul decat o singura data…dar nu era cel pe care il doream eu.Si mai e ceva, dar tu ai uitat sau te prefaci ca erau coincidente, dar eu stiu ca focul din privirea ta e dat de suferinta pe care o resimte intreg trupul tau plin de vicii.Nu e o maladie ura pe care o simti si care iti circula atat de intens prin vene, dar e o maladie jocul tau aparent inofensiv cu toate gandurile mele.Si daca m-ai intreba acum ce vreau cu siguranta nu as stii ce sa-ti raspund, tocmai pentru ca ai patrus atat de brusc in lumea mea incat nu mi-am dat seama cand ti-am deschis usa iar acum parca mi-ai amestecat toate gandurile.E ciudat cum totusi, fara dezordinea provocata de tine m-as fii sufocat cu siguranta.

11 comentarii:

 1. lucrurile frumoase sunt cele spontane. pana si oamenii ce apar in vietile noastre spontani

  RăspundețiȘtergere
 2. teribila dezordine... misterioasa sufocare...

  RăspundețiȘtergere
 3. cred lucurile cele mai frumose din viata noastra se intampla atunci cand ne asteptam mai putin

  RăspundețiȘtergere
 4. Concluzia : Ai dreacu ai de la Drumuri si poduri , au uitat sa semnalizeze potecile :| un GPS ceva ? hai ca stiu ca ai prins tu gluma :P =))))) Angajeaza o menajera pentru dezordine :-?

  RăspundețiȘtergere
 5. te bagi?:))) iti pun o fusta sexy:> ce zici?

  RăspundețiȘtergere
 6. ai decis sa iti recunostii inclinatiile sexuale bolnave si fanteziile mai ciudate ca o relatie intre un cal si o gaina ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Drumul e chiar acolo, adanc patruns in inima ta .

  RăspundețiȘtergere
 8. ,, Uneori privesc uriasele urmari ale lucrurilor marunte...sunt ispitit sa cred...
  NU EXISTA LUCRURI MARUNTE...''
  B.Barton

  kiss u>:D<:*:*

  RăspundețiȘtergere