vineri, 2 aprilie 2010

sevraj

Ai descoperit jocul, si cu un simplu cuvant construiesti un labirint.Iti place drogul, si cu o singura suflare il inspiri adanc in trupul bolnav de ura.Ai invins moartea si i-ai insuflat viata, ai distrus-o si ai izgonit-o.Esti nemuritor, aripile te inalta mai departe de nori.Un singur fum lasi in urma…te pierzi in propriul tau abis.Tot ce ti-ai dorit a fost libertatea, acum nu mai te regasesti in lumea ta.O lume plina de manifestari violente, plina de priviri pline de resentimente, plina de trufii si orgolii frante in zbor.Unde e limita?

4 comentarii:

  1. " Zic...de droguri nu m-am apucat ca nu mi-a placut..NU...
    Am zis , mai bine beau pana cad rupt "
    vicii , regrete .... dar in final toti dormim asa cum ne asternem ... esti sanatos mintal , deci raspunzi de faptele tale .
    eu unul vreau sa cred ca nu judec oamenii ...
    bun articol :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sevraj .. Fara suparare , ce stii tu de sevraj ?
    Astept un raspuns .. aici , pe e-mail .. unde vrei :) Don't cheat!

    RăspundețiȘtergere
  3. nu ne gandim la acelasi lucru...in cazul asta sevrajul nu se refera la starea unui drogat caruia ii lipseste drogul.sa spunem ca am atribuit orgoliului, sau invidiei..[las asta la latitudinea celui ce citeste] apelativul de "drog".de ce?pentru ca o data intrat ins ange, o data insuflat, o data preluat, ne macina si ne distruge...si ne face sa pierdem persoanele la care tinem.
    si acum fara suparare...lucrurile sunt foarte simple...e blogul meu, scriu cum imi place, interpretez lucrurile in felul meu, si daca nu le intelegi, nu le citi>:D<

    RăspundețiȘtergere