marți, 9 martie 2010

rêves d'enfant

Reveria din ochii tai imi accentueaza spiritul ludic din simtire.Ma apropii si iti remarc zambetul amortit, accentuat parca de acea emotie de mult uitata dar in acelasi timp apasat de durerea din ganduri.Tremurul vocii line imi contureaza nesiguranta glasului, ma face sa palpit si simt cum fiecare cuvant pare acum mai piezis decat cel dinaintea lui.Fiecare zambet imi ofera cheia spre evadarea intr-o alta lume.O lume in care doar noi avem acces.In acest tinut indepartat unde speranta s-a contopit cu amagirea, unde lumina a invins intunericul, ura a sarutat iubirea si totul devine posibil.De aceea imi tes propria panza cu iluzii.Ma afund in neantul sperantei si doar asa simt ca pot atinge noi orizonturi.Vreau sa imi las imaginatia sa zboare cat mai departe.Sa fiu vantul de vara ce iti atinge cald obrazul. Singurul refugiu cand gandurile negre imi inunda sufletul ramane visul.De ce?Pentru ca nu pot sa nu ma gandesc la acel “cum ar fi fost daca…”.




10 comentarii:

  1. "O lume in care doar noi avem acces.In acest tinut indepartat unde speranta s-a contopit cu amagirea, unde lumina a invins intunericul, ura a sarutat iubirea si totul devine posibil."

    Ce-mi plac lucrurile opuse laolalta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. genial:):):) imi place... si imi place ceea ce scri.. spor in continuare

    RăspundețiȘtergere
  3. cat stil :X:X esti geniala :X asa cuvinte si mesaj mai rar :*

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumesc de comm-uri:):) versurile de la macel au fost facute pentru niste amici din formatia negativ care apare si pe blogul meu. mai sunt vro 15variante la acel titlu pentru ca trebuie sa iasa ceva, eu ma ocup de versuri, iar ei de melodie:) multumesc inca odata

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am acest gand care ma roade 'cum ar fi fost daca...'.E un sentiment nasol...Oricum,foarte frumos ai scris.Bravo!Tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  6. claudiu mi-a furat ideea de comment:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. scri atat de frumossssss
    vad viatza altfel prin scrierile tale:X

    good pisi>:D<>:D<

    RăspundețiȘtergere