miercuri, 24 februarie 2010

i wish...

Mi-as dori sa schimb totul.Sa iti alung gandul rau, sa iti astern pe buze gandurile mele toate…toate.Poate asa vom reusi sa fim mai buni.M-am saturat de atata ura, de atatea resentimente, de atatea cuvinte spuse in graba, de intrebari “fara sens”, de vorbe ascutite, de invidii…de absolut tot.Vreau sa invat sa zbor departe de tot.Mi-as dori sa preschimb durerea in cenusa, pentru ca vantul sa o poarte departe de mine, departe de noi.Nu vad sensul acestui chin permanent al carui prizonier esti!Nu vad sensul atator rautati ce parca nu se mai opresc.Sapa adanc in sufletul tau..refuzand sa il mai paraseasca vreodata.Esti infectat deja, dar e prea tarziu sa iti dai seama de asta.Lacrimile din ochii mei isi sudeaza azi izvorul.Unele lucruri se intampla doar pentru simplul fapt ca “asa trebuie” si tot ce ramane in urma e mult praf si durerea unor sentimente sterse.

Uneori imi place sa cred ca stelele sunt asemeni lacrimilor.De ce?Pentru ca atunci cand o stea cade, un suflet isi paraseste trupul, iar atunci cand lacrimile curg, sufletul moare incetul cu incetul.



7 comentarii:

  1. mersi de apreciere >:D<

    "Lacrimile din ochii mei isi sudeaza azi izvorul" -> imi place foarte mult partea asta.e geniala :x si'mi place compararea stelelor cu lacrimile.felicitari.foarte reusita postarea. (:

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa analogia stelelor cu lacrimile :x cat despre "chin", uneori e nevoie si de putin rau pt a aprecia binele. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. arati spuma deja [ stii tu ce inseamna ]
    2. esti geniala , ma mandresc cu asa surioara
    3. mersi pentru commenturi
    4. felul in care scrii scoate lumina din intuneric

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca atunci cand o stea cade, un suflet isi paraseste trupul, iar atunci cand lacrimile curg, sufletul moare incetul cu incetul....

    prea frumos:Xte pricepi pisii:X:*:*:


    ube

    RăspundețiȘtergere