joi, 26 noiembrie 2009

the girl next door


Se uita pe geam plictisita.
Uitare…amintire…s-a inchis o usa dar poate alta urmeaza sa se deschida.A fost aici,si-a facut datoria,iar acum pleaca.Tot ce ramane in urma ei e amintirea.
Dimineata:frig,remuscare,regret.
Isi doreste sa evadeze,sa uite de toti si toate.
Azi n-are chef de nimeni!

“Ce te uiti asa la mine?Pleaca!Da …tu! Ce te uiti asa la mine?Nu ti-am spus…privirea aia nu ma mai impresioneaza.Asa ca …ia cu tine amintirile si lasa-ma.Nu te vreau!Da…nu te mai vreau.Ia tot…iti las tie…tot trecutul.Pastreaza-l.Ai grija de el..poate candva il voi vrea inapoi.”
II suna telefonul…poate pentru ultima data raspunde,insa termina repede ,scurt,apoi il "arunca".O noua viata o asteapta acum.O viata in care ea va fi pe primul loc,cum el era odata.

Tarziu…cineva suna la usa.Raspunde:

“Ea: Ce vrei?

El: Sa vorbim…

Ea: Nu mai avem ce sa ne spunem.Ai avut sansa ta si ai irosit’o.

El: Te rog sa te mai gandesti.

Ea: Nu am la ce.am alergat destul pentru tine…pentru noi.Am obosit.Acum e randul tau sa alergi pentru ceea ce numeam candva “noi”.”

Vrea sa uite…priveste adanc in trecutul ei si constata cu uimire ca a lasat prea multi ani in urma…pierduti fara rost.Dar nu-i nimic.A pierdut ceva ce nu i-a mai trebuit.Si privirea aia era chiar suparatoare,cum reusea mereu sa o copleseasca,cum reusea mereu sa ii dea intreaga lume peste cap.
Acum rade…viseaza…si rasufla linistita.
Lumea e a ei…nu conteaza cati o vor!...
Pentru ca stie…nimeni nu are acel ceva pe care doar ea il are si stie ca el nu il va mai gasi la nimeni .
Tranteste usa si pleaca.Lasa totul in urma ei.Totul…

2 comentarii:

  1. superb:X:X

    sisu' meu IMAGINATIV:)):))

    RăspundețiȘtergere
  2. e un pic km dur...tipa se tine tare cik...dar se regaseste acolo si intr mea dintotdeauna: "Si privirea aia era chiar suparatoare,cum reusea mereu sa o copleseasca,cum reusea mereu sa ii dea intreaga lume peste cap?"cum?...si totusi reusea...si ink o mai face,iar acum sunt relativ dispusa sa o reintalnesc,sa`mi dea lumea peste cap...peste a nush kta oara...o ast...

    RăspundețiȘtergere