sâmbătă, 12 februarie 2011

feeling like...


Si nu stiu decat ca…
Uneori mi-e dor, de multe ori n-am somn…pierd timpul aiurea cautand raspunsuri de mult uitate, alunec pe soapte, ma indepartez catre alte vise uitate, dar le ingrop repede cu un pumn de regrete si scrum.Asta e tot ce a mai ramas.Nu vreau sa repet aceleasi greseli, dar sunt pe cale de a o face.Renunt la ce as putea avea inca o data, pentru ceva ce nu mai pot avea si stiu asta.Dar asta mi-e firea…si am obosit sa sper, am obosit sa cer, dar cu toate astea inca visez…si pe urma imi intorc privirea si vad ce ramane din visele mele…si cum vantul le alunga si fumul gros se asterne mult prea repede, mult prea definitiv.
De multe ori nu stiu nici eu ce vreau, imi alung toate gandurile si cand raman complet singura, le vreau inapoi.Dar nu le mai pot avea si alerg sa caut raspunsuri, alerg sa ma regasesc…dar ma pierd inca o data si PUNCT.De la capat.

7 comentarii:

  1. cuvinte ganduri fara raspuns ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu luptam pentru ceva care ne va distruge ...

    RăspundețiȘtergere
  3. da fa ma ce iti place...cu indiferenta :)) m-am saturat sa tot zic asta

    RăspundețiȘtergere
  4. @ alex: mai citeste o data:) poate ai noroc si intelegi ca nu e cum spui u si nu e vb de a face sau nu ce iti place, e vorba de stari, de sentimente...nu de supercialitatea cu care citesti u ce am scris.invata sa citesti printre randuri

    RăspundețiȘtergere
  5. niciodata sa nu regreti ce'ai facut, trebuie doar sa inveti din greseli ca sa nu le repeti, toti gresim, toti vrem sa fie bine :)


    capul sus si traieste clipa !!!

    RăspundețiȘtergere