marți, 19 octombrie 2010

nu.

Nu ma intreba cum a inceput totul.Prima atingere, primul cuvant spus in soapta, prima imbratisare.Ma pierd printre gandurile tale, sperand ca voi gasi raspunsul.Dar gandurile tale sunt prea amestecate, prea neclare si nu pot vedea nimic.Aleg sa ratacesc pe acelasi drum, care iti poarta si acum parfumul.Aleg sa uit, dar nu depinde de mine.Nu depinde de noi.Nu putem controla totul, desi mi-am repetat de atatea ori in gand “nu-mi pasa, nu-mi pasa!”, incat acum incep sa cred ca e adevarat.Am reusit.Nu-mi mai pasa, dar nu ma simt mai bine.Nu m-a ajutat cu nimic sa imi sufoc toate sentimentele, pentru ca acum nu mai am nimic.Absolut nimic.Cuvinte murdare imi inunda acum auzul.Tipete desarte si amintiri uitate imi grabesc declinul.Nu simt nimic, pentru ca nu vreau sa simt.Am obosit sa simt, am obosit sa ma imbat cu apa rece.As vrea mai degraba o cafea amara plina de iluzii imbatate in furii prostesti si as avea nevoie de putina ura in loc de zahar.Azi inchid ultima fereastra pe care am uitat-o deschisa.Pentru ca ai trupul patat de atingeri morbide .Pentru ca nu au existat efecte speciale.Doar reverii, amagiri si regrete ingropate in amintiri sterse, care azi nu mai au insemnatate.

17 comentarii:

  1. Cred ca stii ca eu ma regasesc un pic in ce ai scris .Cuvintele sunt de prisos cum spunea un mare om.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Aleg sa uit, dar nu depinde de mine.Nu depinde de noi."ai dreptate,nu depinde de noi,dar de noi depinde sa invatam sa trecem mai usor peste durere,peste suferinta...
    "Nu putem controla totul",dar un pic tot putem controla din ceea ce facem:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Totul are un inceput ,de multe ori nici n-am crede ca din ceva atat de intamplator se pot naste evenimente eterne sau de lunag durata.

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ai ales un drum, urmeaza-l. e tot e pot sa iti spun! dar urmeaza-l pe cel care iti va face bine. nu azi nu maine ci mai tarziu! nu e usor dar...daca ai ales, nu te intoarce!
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. @...ღ...dream...ღ...
    daca ai citi cu atentie, ai vedea ca si eu am spus acelasi lucru:):*

    RăspundețiȘtergere
  6. @ღAzucenaღ
    Si totul are si un sfarsit...nu cel dorit de cele mai multe ori

    RăspundețiȘtergere
  7. @septembrie
    poate ca e mai bine asa.de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. @The Shadow
    o sa incerc>:D< bun sfatul, ca intotdeauna

    RăspundețiȘtergere
  9. frumos scris, dar trist... acum ca ai pasit pe un nou drum, unde incerci sa nu iti mai pese de lucruri apasatoare si dureroase, trebuie sa ai grija sa nu mai faci nici o greseala care sa te coste. zambeste!:) >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. Ia-ti un papush gonflabil :))
    Avea gandurile amestecate ca la cum te stiu l-ai agatat cu capu in jos , de la etajul 5 =))
    Tornada creatzaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  11. de ce esti invidios acum?[-( papushel gonflabil nu am...da' poate vrei sa ii tii u locul:> =))

    RăspundețiȘtergere