miercuri, 27 octombrie 2010

ce conteaza cu adevarat?


Si te asezi pe o bancuta retrasa cu castile in urechi si cu muzica data la maxim.O alta zi banala in care privesti lumea care trece pe langa tine, dar nu stii incotro te vei indrepta.Te decizi sa te ridici si alergi haotic pe strazile inguste si mai pustii ca niciodata acum.Te gandesti ca ar fi cazu` sa te hotarasti unde te vei duce si ce vei face, dar nu gasesti un raspuns, nu iti mai pasa de nimic.Mergi pentru ca asa speri ca poate in drumul tau plin cu ganduri rastalmacite vei gasi raspunsul.Mai tarziu vezi oameni grabiti care te ocolesc si se uita ciudat la tine de parca le-ai sta in drum, vezi cupluri de indragostiti si zambesti, vezi copii fara nicio grija care inca sunt protejati de lumea basmelor si mergi mai departe.
Am obosit sa alerg.Ma asez si incerc sa imi asez gandurile, dar nu reusesc.Nu reusesc sa ma regasesc.Nepasarea si-a pus amprenta pe sufletul amortit.Si ce mai conteaza acum?M-am obisnuit asa.Mi-am dorit atat de mult sa reusesc sa ma detasez, iar acum m-am detasat mult prea rau…atat de rau incat nu mai reusesc sa gasesc calea, parca toate felinarele care o luminau altadata au disparut.Realizez insa ca cerul a ascuns mult prea repede oameni pe care i-am iubit, ranile sunt inca aici, le simt de fiecare data cand privesc cerul atat de senin.Sunt singurele rani pe care nu voi reusi sa le vindec niciodata, si timpul care aduce cu el praful nu reuseste decat sa le infecteze.Atat.Restul sentimentelor de regret, dezamagire sau chiar iubire sunt simple iluzii, pentru simplul fapt ca sunt efemere.Dispar, oamenii vin si pleaca din vietile noastre, nu ii putem invinui.Pur si simplu la un moment dat nu mai au ce sa ne ofere, ce sa ne impartaseasca, nu mai impartim aceleasi idealuri si pleaca singuri, ii alungam(desi uneori regretam) sau plecam.Lucrurile sunt simple. Odata pierduta fericirea aia de moment, monotonia e singura care isi face simtita prezenta.Restu` sunt stari de moment care alterneaza in functie de noi.Sunt putini oameni care conteaza cu adevarat si noi ar trebui sa fim in fruntea listei!

5 comentarii:

  1. Trist dar adevarat.In mare parte ma regasesc in ceea ce ai scris

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos ce ai scris... ma regasesc in fiecare cuvant ..odata pierduta fericirea cam greu o mai gasesti....

    RăspundețiȘtergere
  3. Fain! Iti dau un sfat in legatura cu asezarea in pagina. Iti sugerez sa folosesti mai multe paragrafe, astfel ar fi mult mai usor de citit.

    RăspundețiȘtergere